Cum să faci cel mai bun hummus

Multe persoane mănâncă hummusul în combinaţie cu clasica lipie libaneză sau cu legume proaspete, tăiate bastonaşe, precum morcovii sau castravetele ori tijele de ţelină. Aşa că ne-am gândit ca astăzi să îţi spunem secretele unui preparat delicios şi cremos.
Află de la noi cum să faci cel mai bun hummus.
Astfel,secretul pentru un hummus cremos şi omogen este să cureţi şi să îndepărtezi cojile de pe boabele de năut. Ştim că este un proces care îţi ia ceva timp,dar cu siguranţă va merita efortul şi va face diferenţa în farfuria ta. Dacă ţii fiecare bob de năut între două degete şi îl „ciupeşti“ un pic,pieliţa sau coaja va cădea singură.
Procesul înseamnă încă 8 sau 10 minute adăugate la timpul total de preparare,dar va merita! Poţi să faci pasta şi fără să cureţi boabele de năut,dar hummusul nu va avea aceeaşi textură fină şi cremoasă.
Cum să faci cel mai bun hummus. Secretele unui preparat delicios şi cremos – Ingrediente
420 g năut la conservă,fără pieliţă
80 g pastă de tahini
zeama de la ½ lămâie
60 ml ulei de măsline
2 căţei de usturoi
¼ linguriţă chimion
1 linguriţă sare
3-4 linguri apă































