Desert de vară: Tartă cu brânză şi caise

Un desert uşor, de vară, tarta cu brânză şi caise este delicioasă.
Ai nevoie de
Pentru blat
500 g biscuiţi digestivi
150 g unt
Pentru cremă
300 g mascarpone
150 g frişcă
1 plic gelatină incoloră
100 g zahăr pudră
1 linguriţă esenţă de vanilie, opţional
6-7 caise
fâşii de nucă de cocos, opţional
Preparare
Zdrobeşti biscuiţii, apoi îi amesteci cu untul topit. Pui blatul într-o formă de tort, îl nivelezi şi-l presezi uşor, apoi îl dai la rece o oră.Amesteci crema de mascarpone cu zahărul pudră, adaugi frişca bătută, gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi, dacă vrei, esenţa de vanilie. Torni o parte din umplutură peste blat, pui jumătăţi de caise şi restul de umplutură. Nivezei şi dai la rece peste noapte. Înainte să serveşti, pui fâşii de nucă de cocos.Sursă foto: realfoodtesco.com