Două reţete pentru un meniu de prânz
Invitatul "ring" de astăzi este Cristi Roman, cel mai vechi blogger culinar (foodblog.ro) de la noi, care lucrează, acum, într-un restaurant din Dublin. Cheful vă prezintă o combinaţie inedită de supă plus felul principal, foarte gustoasă.
Supă suedeză de peşte Ingrediente (4-6 porţii):
400 g bucăţi peşte fără os
1,5 litri de supă clară de peşte (merge şi de legume)
100 ml smântână lichidă
200 ml vin alb demisec
o ceapă tocată mărunt
trei căţei de usturoi tocaţi mărunt
două roşii coapte,tocate mărunt
un morcov tăiat feliuţe subţiri
câteva firişoare de şofran (dacă nu aveţi,puneţi 1/2 linguriţă de turmeric)
puţin ulei de măsline sau de gătit
sare/piper
câţiva fulgi de chilli (opţional)
Află cum să prepari un prânz delicios AICI.