Două reţete pentru un meniu de prânz

1 66315 original jpg jpeg

Invitatul "ring" de astăzi este Cristi Roman, cel mai vechi blogger culinar (foodblog.ro) de la noi, care lucrează, acum, într-un restaurant din Dublin. Cheful vă prezintă o combinaţie inedită de supă plus felul principal, foarte gustoasă.

Supă suedeză de peşte Ingrediente (4-6 porţii):

400 g bucăţi peşte fără os

1,5 litri de supă clară de peşte (merge şi de legume)

100 ml smântână lichidă

200 ml vin alb demisec

o ceapă tocată mărunt

trei căţei de usturoi tocaţi mărunt

două roşii coapte,tocate mărunt

un morcov tăiat feliuţe subţiri

câteva firişoare de şofran (dacă nu aveţi,puneţi 1/2 linguriţă de turmeric)

puţin ulei de măsline sau de gătit

sare/piper

câţiva fulgi de chilli (opţional)

Află cum să prepari un prânz delicios AICI.