Flan cu cireşe

1 69192 original jpg jpeg

Chef Ştefan Popescu, Executive Chef, ne propune o delicioasă reţetă de sezon.

Pentru prepararea aluatului,scoateţi untul din frigider din timp pentru a ajunge la temperatura camerei.

Se amestecă bine untul moale cu zahărul şi cu ouăle până devine o cremă.

Făina se cerne pentru aerisire (în acest fel se evită formarea cocoloaşelor).

Se amestecă până se încorporează bine toate ingredientele (şi sarea).

Puteţi chiar să frământaţi puţin cu mâna aluatul format pentru o omogenizare mai bună.

Aluatul se înfoliază şi se pune la frigider cel puţin 30 minute-o oră.

Puteţi să-l faceţi din timp,trebuie doar să îl înfoliaţi bine ca să nu absoarbă alte mirosuri din frigider.

Pentru cremă,se bat uşor ouăle cu zahărul şi se adaugă coaja de lămâie,bobiţele de vanilie (sau esenţa) şi frişca lichidă.

Nu bateţi frişca,lăsaţi-o lichidă! Aveţi grijă la fructe!



Recente

Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg