Floricele din ouă

Micul dejun trebuie să fie gustos, săţios şi să arate bine în farfurie. Iată ce reţetă îţi propunem:
Dificultate medie / Preparare: 15' / 1 PORŢIE
Ai nevoie de
2 felii pâine
2 ouă
pătrunjel
sare
piper
Pentru decor
sos de roşii
ridichi
ardei gras portocaliu
caşcaval
salată verde
Mod de preparare
Prăjeşti ouăle într-o tigaie unsă cu puţin unt. Aşezi feliile de pâine pe un grătar încins şi le frigi pe ambele părţi. Sărezi şi piperezi ouăle, apoi le aşezi pe feliile de pâine şi le decorezi cu sos de roşii şi cu frunze de pătrunjel.
Le serveşti alături de salată de ridichi cu salată verde. Şi, ca să fie şi mai atractive pentru cei mici, le faci câţiva şoricei din ridichi scobite, caşcaval şi bucăţele de ardei gras portocaliu.