Mic dejun sănătos: Spanac cu ouă ochiuri
Spanacul are un gust deosebit alături de ouă ochiuri. Împreună fac un mic dejun gustos şi sănătos!
Ai nevoie de
1 kg spanac
4-5 căţei de usturoi
1 ceapă
2 linguri făină
150 g smântână,pentru gătit
3 ouă
3-4 linguri ulei
sare
piper
Preparare
Speli spanacul,îl scurgi şi-l toci. Cureţi ceapa,o tai fin şi o căleşti în 2 linguri de ulei până când devine uşor sticloasă. Adaugi spanacul şi-l laşi câteva minute. Asezonezi cu sare şi piper,după gust. Combini smântâna cu făina,torni peste spanac,adaugi usturoiul tocat,amesteci şi mai laşi pe foc până când scade zeama şi se fierbe făina.
Prepari ouăle ochiuri în uleiul rămas şi le serveşti împreună cu spanacul cald.
Sursă foto:Profimedia