Friptură de vită cu sos de piper

1 59937 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 1 lingură ulei, 500 g friptură vită. Pentru sos:1 lingură unt, 3 linguri boabe piper colorate, 40 ml coniac, 150 ml smântână.

Cum se prepară

Încingi o lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu. Pui bucata de carne şi o laşi să se rumenească pe ambele părţi,în funcţie de cât de bine vrei să fie făcută. Nu înţepa carnea cât este pe foc! O dai deoparte.

În altă tigaie,topeşti untul şi adaugi boabele de piper. Torni coniacul şi laşi să fiarbă până nu mai face bule,cam 1-2 minute. Torni smântâna. Laşi să fiarbă 2-3 clocote şi apoi torni peste carne.

Poţi servi cu un cartof copt.



Recente

Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg
Budinca de fasole verde  Sursa foto shutterstock 1245157390 jpg
roșcată  Shutterstock jpg
Aliment previne imbatranirea prematura  Sursa foto shutterstock 141481627 jpg
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
cadouri de lux craciun jpg
shutterstock 2300611293 jpg
Tendinte in manichiura 2025  Sursa foto shutterstock 2558099953 jpg
shutterstock 2346313049 jpg
Cartofi crocanti  Sursa foto shutterstock 1913264548 jpg
Adolescent stand la birou 2278849883 jpg