Frittata cu spanac

1 81113 original jpg jpeg

În doar 20 de minute frittata cu spanac este gata. E o reţetă uşor de făcut, dar săţioasă şi foarte gustoasă.

Dificultate: medie

Preparare: 20’

1 frittata

Ai nevoie de:

8-9 ouă

2-3 linguri de lapte

30 g parmezan ras

sare

piper

unt sau ulei, pentru călit

1 ceapă medie tocată

1 căţel de usturoi mărunţit

250-300 g spanac tocat

50 g brânză de capră tăiată cubuleţe

Mode de preparare

Într-un castron baţi ouăle cu laptele şi cu parmezanul. Sărezi şi piperezi, după gust.

Într-o tigaie topeşti untul la foc mediu, pui ceapa şi o căleşti până devine sticloasă, adaugi usturoiul şi mai căleşti un minut. Presari spanacul în tranşe, câte o mână, până se înmoaie. Torni ouăle bătute şi, cu o spatulă, dezlipeşti puţin marginile, pentru a permite deplasarea lichidului şi coacerea întregii cantităţi. Presari cubuleţele de brânză de capră pe omletă. Încălzeşti cuptorul, introduci tigaia în cuptor şi o ţii până se rumeneşte.

Sursa foto: taste.com