Îngheţată de pepene roşu
Dacă eşti o fană al acestui desert răcoritor, noi îţi dezvăluim cea mai bună reţetă de îngheţată de pepene roşu. Trebuie neapărat să o încerci!
De ce ai nevoie pentru îngheţată de pepene roşu
150 g zahăr
200 ml lapte de migdale
150 g smântână
1 linguriţă esenţă de vanilie
1 lingură amidon
500 g pepene pasat,fără sâmburi
Cum se prepară îngheţată de pepene roşu
Combini zahărul cu laptele de migdale,smântâna şi amidonul. Pui pe foc şi ţii până ce începe să clocotească şi se îngroaşă. Dai deoparte şi laşi la răcorit,după care adaugi esenţa de vanilie. Dai la frigider până ce se răceşte complet. Combini compoziţia cu pepenele pasat şi după ce s-a omogenizat,dai vasul la congelator peste noapte. Poţi folosi în loc de lapte de migdale şi lapte de vacă,dar îngheţatanu va mai fi la fel de cremoasă.
Credit foto:http://theveglife.com