Lasagna cu carne şi sos bolognez

1 68093 original jpg jpeg

Pentru această reţetă, sosul bolognez este esenţial. Iar pentru sosul bolognez, rozmarinul este foarte important. Este o plantă mediteraneană care şi-a găsit loc în bucătăriile din întreaga lume.

Parfumul uşor amărui şi mentolat este potrivit pentru carnea de peşte,de porc,de pui şi în special pentru cea de miel. Dar şi cartofii,vinetele,dovleceii şi roşiile sunt rumenite în ulei de măsline au un gust deosebit dacă sunt presărate cu rozmarin. Aromează şi tu această lasagna cu carne şi sos bolognez cu puţin rozmarin!

 

Lasagna cu carne şi sos bolognez – Ingrediente (8 porţii)

1 pachet foi de lasagna

1 piept de pui (sau 400 g carne amestec vită şi porc)

250 ml supă de pui

Pentru sosul bolognez

200 ml suc de roşii

1 ceapă

1 morcov

3 căţei de usturoi

2 linguri ulei de măsline

rozmarin

busuioc

sare

piper

Pentru sosul bechamel

50 g unt

2 linguri făină

200 ml lapte

1 linguriţă nucşoară rasă

sare

piper

Pentru garnisit

200 g caşcaval



Recente

Cremsnit cu frisca  Sursa foto shutterstock 1063592393 jpg
shutterstock 635432609 jpg
ustensile bucătărie  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2470101607 jpg
Paste cu pui si ciuperci  Sursa foto shutterstock 2228548909 jpg
Infuzie slabit  Sursa foto shutterstock 2503383545 jpg
Iisus  foto   Shutterstock jpg
megahn si harry jpg
shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg