Lasagna cu ciuperci

1 61189 original jpg jpeg

Dacă aţi rămas fără idei în bucătărie şi doriţi să vă surprindeţi musafirii cu un prânz pe cinste, puteţi încerca o lasagna cu ciuperci. Este un preparat consistent şi simplu de gătit. Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi paşii de mai jos.

Înainte de a vă apuca de treabă,trebuie să aveţi următoarele ingrediente:

250 g foi de lasagna,

700 g ciuperci din mai multe soiuri,

o ţelină de mărime medie,

o ceapă,

două linguri ulei de măsline,

200 g de bacon,

150 g telemea de vacă,

150 g caşcaval,

sare,

piper,

60 g unt,

două linguri făină

500 ml lapte.

Mod de preparare:    

Pentru început,curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o solzişori. Căliţi uşor în ulei sau unt,după preferinţe. 



Recente