Mâncărică scăzută

1 56315 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 800 g carne vită, 2 linguri ulei, 30 g unt, 2 cepe, 100 g ciuperci, 2 legături pătrunjel, 30 g făină, 1 conservă pulpă de roşii, 1 pahar vin alb, sare, piper, 3 căţei usturoi.

Cum se prepară

Speli şi cureţi carnea de vită de eventualele pieliţe,apoi o tai bucăţi. Cureţi ceapa şi o tai julien,speli ciupercile şi le tai felii,iar roşiile descojite le scoţi din conservă şi le tai.

Încingi uleiul şi untul într-o tigaie. Căleşti ceapa şi usturoiul. După 2-3 minute adaugi şi bucăţile de carne. Presari făina,amesteci şi laşi câteva minute. Torni vinul,un pahar cu apă încălzită,asezonezi şi laşi la foc mic.

După 1 oră şi jumătate,adaugi roşiile descojite,sucul din conservă şi ciupercile. Laşi la foc mic încă 30 de minute. Pătrunjelul tocat îl adaugi după ce ai închis focul.

Preparare 2h 25’

Dificultate medie

Pentru 4 porţii



Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg