Mâncărică ţărănească

1 53684 original jpg jpeg

Ingrediente: 500 g pulpă de porc,2 morcovi mari, 1 ţelină mică, 3 cartofi, 2 ardei graşi, 100 g fasole verde din conservă,150 ml pulpă de roşii (conservă), 2 linguri pastă de tomate,condiment Delikat Legume, 50 g caşcaval ras, 3 linguri ulei,sare, piper.

Cum se prepară:

1 Se taie carnea cubuleţe,se rumeneşte în uleiul încins,se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă până este pe jumătate pătrunsă. Între timp,cartofii se curăţă şi se taie cuburi,iar morcovii şi ţelina se curăţă şi se taie cubuleţe mici sau se dau pe răzătoarea mare,după preferinţă. Ardeii se curăţă de seminţe şi nervuri şi se taie bucăţi.

2 Se adaugă toate legumele peste carne,se acoperă totul cu apă şi se fierb 15 minute. Se pun roşiile tocate mărunt,pasta de tomate,fasolea verde tăiată bucăţi şi se presară condiment Delikat Legume şi piper,­după gust. Se răstoa­r­nă totul ­într‑un vas de lut şi se introduce în cuptorul încins pentru 30 de minute.

3 Când se scoate mâncărica din cuptor,se presară imediat caşcavalul ras. Se serveşte caldă,decorată cu pătrunjel verde.