Musaca cu spanac

Pregăteşte o reţetă delicioasă pentru masa de prânz în familie. Este gata în 90 de minute şi este foarte gustoasă. Iată mai jos cum să procedezi şi de ce ingrediente ai nevoie:
300 g spanac,
500 g carne tocată de vită,
1 ceapă,
2 ouă,
2 căţei de usturoi,
3 linguri ulei,
200 ml supă de legume,
2 linguri unt,
4 linguri pesmet,
100 g caşcaval ras,
sare
Mod de preparare:
Speli spanacul şi-l scurgi. Căleşti ceapa în ulei până devine sticloasă,apoi adaugi carnea şi o laşi să fiarbă,la foc mic,până scade zeama,amestecând constant.
Torni supa de legume,căţeii de usturoi,sare şi piper după gust. Când supa a scăzut,pui 100 g de frunze de spanac tocate şi mai laşi să dea câteva clocote.
După ce s-a răcorit carnea adaugi ouăle bătute. Ungi cu unt tava şi presari pesmetul. Aşezi carnea,o nivelezi şi pui un strat de frunze de spanac. Dai tava la cuptorm 40-50 de minute,o scoţi şi o presari cu fâşii de caşcaval tăiate cu cuţitul econom.
1 tavă
Preparare 90”
Dificultate medie