Musaca de dovleac

Ţi-e poftă de o musaca şi nu te poţi decide asupra vreuneia? Profită că piaţa e plină de dovleci şi prepară una pentru care îţi trebuie doar câteva felii de dovleac. Este de sezon, gustoasă, gata într-o oră şi 20 de minute.
Ai nevoie de
4 cartofi
3 felii dovleac
500 g carne de pui
1 dovlecel
3 roşii
1 ceapă
1 legătură verdeaţă
150 g telemea uşor săracă de vacă sau de bivoliţă
sare
piper
2 linguri ulei
1 lingură unt
Fierbi cartofii în coajă în apă cu sare,îi scurgi,îi laşi la răcorit,după care îi cureţi şi-i tai rondele. Căleşti în ulei ceapa şi,când devine sticloasă,pui carnea tocată,roşiile tăiate cubuleţe,verdeaţa tăiată,sare şi piper,după gust. Laşi să fiarbă până scade zeama.
Ungi tava cu unt,aşezi dovlecelul tăiat rondele,jumătate din compoziţia de carne,feliile de dovleac tăiate făşii nu foarte subţiri,compoziţia de carne rămasă,cartofii,iar deasupra razi brânza. Dai tava la cuptor până se rumeneşte musacaua.