Paste integrale cu legume
Ritmul alert în care trăim lasă tot mai puţin timp disponibil pentru gătit. Fiecare clipă liberă devine mai preţioasă şi oricine îşi doreşte să o petreacă în compania celor dragi. Aşa că nu este deloc surprinzător că arta culinară se bazează în momentul de faţă pe rapiditate şi gust delicios. Astazi va prezentam o reteta delicioasa de paste integrale cu legume.
Din fericire,astfel de preparate nu sunt deloc puţine,sunt multe reţete savuroase care nu necesită mai mult de 30 de minute,precum pastele integrale cu legume. Cu un efort minim se obţine un preparat sănătos şi săţios!
Ingrediente pentru 2 porţii:
400g paste integrale1 ceapă de apă2 buc beţe de ţelină100g boabe de mazăre100g păstăi de fasole verde6 roşii cherry6 frunze de busuioc200g sos roşii50 g unt100g caşcaval raspătrunjel,sare şi piper după gust
Mod de preparare paste integrale cu legume:
Mai întâi se taie verdeţurile în bucăţele oblice. Se încălzeşte apoi untul într-o tigaie,se adaugă legumele tocate şi se lasă pe foc~7 minute,amestecând în tot acest timp.
După ce legumele s-au călit în tigaie,se adaugă sosul de roşii şi se amestecă până la omogenizare.
Între timp,sunt puse pastele la fiert,respectând indicaţiile de pe pachet,în apă cu sare,altfel nu vor avea gust. După ce s-au fiert,se scurg şi se adaugă peste sos,se mai lasă pe foc câteva minute şi gata!
Aceste paste integrale cu legume se pot servi cu cascaval ras Koliba,busuioc şi pătrunjel proaspăt presărat deasupra.
Reţetă cu paste integrale cu legume este realizată de Chef Gabriela Simion.