Perişoare în sos de roşii

1 64728 original jpg jpeg

Dacă ieri te-am răsfăţat cu o reţetă de pulpă de porc cu rozmarin la cuptor, astăzi avem pentru tine un alt deliciu: perişoare în sos de roşii. Cheia acestei reţete este evident sosul marinat, preparat din câteva ingrediente de bază care vor transforma meniul într-unul special.

Perişoare în sos de roşii – Ingrediente400 g piept de curcan2 felii de pâine albă1/2 ceaşcă lapte1 ceapă potrivită3 căţei de usturoi2 linguri pătrunjel tocat1 lingură mărar tocat2 ouăsarepiperPentru sosul marinat3 linguri ulei400 ml suc de roşii100 ml apă1 lingură făină1 lingură oţet de mere1 linguriţă zahăr2 foi de dafinbusuioc proaspătsau uscatsarepiper

Află cum se prepară perişoarele în sos de roşii pe clickpoftabuna.ro.