Peşte cu cartofi la cuptor

Dintr-o dietă echilibrată nu trebuie să lipsească peştele, în special cel oceanic, cu un conţinut ridicat de acizi graşi Omega-3. Pe lângă faptul că este delicios şi are puţine calorii, peştele este recomandat celor care suferă de anumite afecţiuni. Încearcă şi tu o reţetă simplă de peşte cu cartofi la cuptor.
Ai nevoie de
5-6 cartofi
4 fileuri de peşte
sare
piper
sare grunjoasă
rozmarin
1 ardei iute
3-4 linguri ulei
Preparare
Cureţi cartofii,îi tai bucăţi şi-i amesteci cu sare,piper,rozmarin tocat şi ulei. Îi aşezi într-o tavă,în care ai pus hârtie de copt,şi-i dai la cuptor până când încep să se înmoaie.
Condimentezi fileurile de peşte cu sare grunjoasă şi piper,după gust. Toci ardeiul iute,îl pui peste cartofi şi aşezi deasupra fileurile de peşte. Mai ţii tava la cuptor până când se pătrunde peştele.
Foto:Profimedia