Peşte la grătar

Vrei să găteşti ceva rapid? Nimic mai simplu! Încearcă reţeta de peşte la grătar pe care ţi-o propunem!
Ingrediente
4 peşti
4 căţei de usturoi
ulei
sare
piper
1 lămâie
salată de legume
Cum se prepară
Cureţi peştii de intestine,îi speli bine şi îi laşi să se zvânte pe hârtie absorbantă.
Tai usturoiul mărunt şi-l introduci în interiorul peştelui,sărezi şi piperezi,storci puţină zeamă de lămâie şi îi ungi cu ulei.
Crestezi puţin fiecare peşte şi îi înfăşori în folie de aluminiu.
Pui pe grătarul încins. După 15-20 de minute,întorci peştii pe partea cealaltă. După alte 15 minute,scoţi folia şi serveşti peştele cu salată.
Dificultate mică50’4 porţii