Piept de pui umplut cu spanac şi feta

Pieptul de pui poate fi pregătit cu numeroase umpluturi, însă combinaţia de spanac şi brânză feta este cu adevărat delicioasă. Vei descoperi savoarea acestor ingrediente la fiecare bucăţică de carne de pui pe care o vei gusta. Încearcă şi tu reţeta de piept de pui umplut cu spanac şi feta!
Piept de pui umplut cu spanac şi feta – Ingrediente (4 porţii)
400 g spanac proaspăt
100 g brânză feta,mărunţită
½ linguriţă fulgi de ardei iute roşu,opţional
4 bucăţi de piept de pui,dezosat şi fără piele
sare
piper
2 linguriţe boia
50 g brânză mozzarella rasă (sau brânză cheddar)
Piept de pui umplut cu spanac şi feta – Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Prepari o tavă de copt nu prea adâncă şi o tapetezi cu folie de aluminiu,apoi o dai deoparte.































