Pizza cu anşoa
![1 65100 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-f/f660f444-12b0-4002-b549-03e57f1738fd/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D690%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Anşoa are o aromă foarte puternică şi este de multe ori folosit ca ingredient al sosurilor de peşte, inclusiv şi sosul Worcestershire. De cele mai multe ori, anşoa se gaseste în comerţ în conserve, sub formă de rulouri sau fâşii. Daca vrei să îi desari, cea mai rapida şi eficientă cale este să ţii peştele pentru câteva ore în lapte de vacă. Fileurile sunt mult mai sărate decât rulourile.
Ingrediente
200 g făină drojdie cât o nucă
200 ml apă călduţă
1 lingură ulei de măsline
sare
Pentru umplutură
1 ardei gras roşu
3 linguri sos de roşii
1 lingură zahăr
8 fileuri de anşoa
200 g mozzarella sau caşcaval
3 linguri ulei de măsline
sare
piper
oregano