Plăcintă cu gem şi cocos

1 56543 original jpg jpeg

Pentru aluat: 15 linguri ulei / 15 linguri apă minerală / 1 praf sare / un praf de copt / făină cât cuprindePentru umplutură: / 200 g gem de prune / 1 pachet de fulgi de cocos

Cum se prepară  

Frămânţi un aluat până când acesta se dezlipeşte de pe vas. Dai la frigider 30 de minute.

Îl scoţi,îl întinzi în foaie de grosime potrivită,pui gemul de prune,nivelezi,rulezi şi dai la cuptor.

Ţii aproximativ 45 de minute,scoţi,laşi să se răcorească şi dai plăcinta prin fulgii de cocos.

Tai când s-a răcit complet.



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg