Plăcintă grecească cu spanac
Mi-a plăcut întotdeauna mâncarea grecească. De orice fel. Îmi place lămâia. Îmi place spanacul. La fel şi brânza frta. Îmi place mărarul. Dacă mă ia cineva şi mă duce într-un restaurant cu specific grecesc, sunt cea mai fericită.
Aşa se întâmplă şi cu această plăcintă grecească cu spanac. Fiecare bucăţică din această plăcintă este delicioasă! Umplutura este moale şi cremoasă,într-un aluat crocant,nemaipomenit. Sper să vă placă la fel de mult cât îmi place mie!
Plăcintă grecească cu spanac – Ingrediente (1 tavă)
1 pachet foi de plăcintă,decongelate
4 linguri unt,topit
1 lingură ulei
1 ceapă tocată
1 kg spanac proaspăt,opărit şi tocat
2 căni brânză ricotta
250 g brânză feta,fărâmiţată
250 g caşcaval sau orice alt fel de brânză vrei,dat pe răzătoare
2 ouă
3 linguri mărar proaspăt,tocat
3 linguri pătrunjel proaspăt,tocat
sare
piper