Prăjitură cu cremă de dovleac

1 64986 original jpg jpeg

Foloseşte pentru această reţetă şi un praf de scorţişoară care este unul dintre cele mai vechi condimente din bucătăria internaţională, fiind menţionată în scrierile egiptene, care o amintesc ca ingredient folosit pentru aromarea mâncărurilor.

În Orientul Mijlociu,scorţişoara este folosită în special pentru prepararea mâncărurilor din pui şi din miel,dar şi a preparatelor din legume. 

Ai nevoie de

Pentru blat: 

2 căni pesmet de biscuiţi

90 g unt

2 linguri de zahăr tos

zahăr vanilat,opţional

Pentru umplutură

500 g dovleac copt

200 g zahăr

700 g brânză de vaci

4 ouă

1 praf de scorţişoară

5 linguri smântână grasă

200 g brânză vaci

Pentru decor

200 g zahăr brut

80 g unt

100 g frişcă lichidă

miez de nucă

1 frunză mentă



Recente

shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg
Budinca de fasole verde  Sursa foto shutterstock 1245157390 jpg
roșcată  Shutterstock jpg
Aliment previne imbatranirea prematura  Sursa foto shutterstock 141481627 jpg
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
cadouri de lux craciun jpg
shutterstock 2300611293 jpg
Tendinte in manichiura 2025  Sursa foto shutterstock 2558099953 jpg
shutterstock 2346313049 jpg