Prăjitura cu morcov – reţetă vegană
![1 67736 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-7/7effa933-6aa2-47bd-b282-97f90d2ecda1/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D690%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Dacă simţi nevoia de ceva delicios şi foarte sănătos, înseamnă că a venit momentul să prepari reţete vegane. Morcovii sunt legume pline de vitamine, în plus sunt foarte ieftine. Merită încercată această prăjitură cu morcov – reţeta vegană.
O prăjitură foarte uşor de preparatşi foarte bună. Trebuie să guşti din ea.
Ingrediente
Pentru blatul de prăjitură de morcovi:
– 350 de grame de morcovi raşi
– 150 de grame de curmale
– 120 de grame de nuci
– 50 de grame de merişoare uscate
– 50 de grame de nucă de cocos răzuită
– 1/2 lingură de scorţişoară măcinată
– un vârf de lingură de ghimbir ras
– un praf de sare
Pentru glazură:
– 150 de grame de caju înmuiate în apă şi stoarse
– 125 de ml de apă (se mai adaugă la nevoie)
– 4 linguri sirop de arţar
– suc de la 1/2 lămâie
– 250 de grame de ulei de cocos