Pui cu sos cremos de lămâie şi coriandru
Aceasta este o reţetă care mă ademeneşte mereu şi sunt pregătită să o prepar ori de câte ori mi se face poftă. Nu e scumpă şi nici nu ai nevoie de prea multe ingrediente pentru ea.
Coriandrul este apreciat şi pentru condimentarea cărnii de pui,a fileului de peşte sau a unor soiuri de brânzeturi,la aromatizarea prăjiturilor sau a unor sortimente de pâine.
Ingrediente (4 porţii)
4 bucăţi piept de pui fără pieliţă şi oase
sare
piper
1 lingură ulei de măsline
1 cană supă de pui
1 lingură zeamă de lămâie
1/4 cană ceapă tocată fin
1 lingură coriandru tocat
1/2 linguriţă fulgi ardei roşu
3 linguri smântână
2 linguri unt,tăiat cuburi
felii de lămâie sau coriandru tocat,opţional,pentru garnisit