Pui în sos cremos cu ciuperci. Reţeta Juliei Child

1 71211 original jpg jpeg

Vă aduceţi aminte de filmul „Julie an Julia“ cu Meryl Streep în rol principal, interpretând-o pe carismatic Julia Child, care s-a transformat într-un adevărat chef care a şi scos cărţi de bucate foarte apreciate în întreaga lume.

Această reţetă de pui în sos cremos cu ciuperci este gata în numai 30 de minute şi nu te vei simţi vinovat după ce o vei nmânca,pentru că este light.

Pui în sos cremos cu ciuperci. Reţeta Juliei Child – Ingrediente (4 porţii)

4 bucăţi piept de pui fără oase şi pieliţe

1 linguriţă zeamă lămâie

sare

piper

2 linguri unt cu grăsime redusă

1 lingură ceapă verde tocată

250 g ciuperci feliate

Pentru sos

1⁄4 cană supă de pui

1⁄4 cană vin sec

125 g cremă brânză mai slabă la temperatura camerei

½ cană lapte de migdale sau lapte mai slab

sare

piper

2 linguri pătrunjel tocat

1-2 căni broccoli tăiate în bucheţele şi opărite la abur