Pui Kiev - reţeta clasică

1 65147 original jpg jpeg

Deşi această reţetă clasică de pui Kiev se prepară mai ales în bucătăriile din Ucraina, se crede că, de fapt, îşi are originile undeva prin Rusia. Asta nu înseamnă însă că nu poate fi la fel de delicioasă şi pregătită într-o bucătărie românească.

În crema de unt,mai poţi amesteca tarhon,cimbru sau busuioc,însă nu trebuie să lipsească zeama de lămâie,sarea şi piperul.

Poţi folosi în loc de pesmet firimituri de pâine neagră sau integrală. Prăjeşti pâinea în cuptor,apoi o zdrobeşti.

Pui Kiev. Reţeta clasică – Ingrediente

8 bucăţi piept de pui

225 g pesmet

75 g caşcaval răzuit

5 ouă bătute

100 g făină

1 vârf cuţit boia dulce

sare

ulei pentru prăjit

4 căţei usturoi

2 linguri pătrunjel tocat

200 g unt

zeama de la ½ lămâie



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg