Pui pane

1 58520 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 1 kg pulpe de pui, ulei, piper, sare, 1 linguriţă usturoi zdrobit, 4 ouă, 3 căni fulgi de porumb, 2 căni făină.

Cum se prepară

Speli bucăţile de pui,le pui la fiert şi le ţii până când nu mai lasă spumă. Scoţi şi le laşi la răcit. Le usuci,le dai prin sare şi piper,după gust. Baţi ouăle într-un bol cu sare,piper şi usturoi. Într-o farfurie întinsă verşi din cantitatea de făină,iar în alta din cea de fulgi de porumb. Încingi uleiul într-o tigaie. Treci fiecare bucată de pui,mai întâi prin faină,apoi prin ou şi,la final,prin fulgii de porumb şi le prăjeşti în baie de ulei. Serveşti puiul cald cu orice garnitură vrei sau cu un sos iute.