Pulpe de pui în sos de vin

1 68409 original jpg jpeg

Pentru această reţetă de pui în sos de vin nu lăsa usturoiul la călit mai mult de un minut fiindcă se rumeneşte şi capătă un gust amărui. În plus, devine toxic. Pentru această reţetă, poţi folosi ardei de diverse culori, dându-i un aspect plăcut mâncării.

Pulpe de pui în sos de vin – Ingrediente (4 porţii)

4 pulpe de pui

sare

piper

ulei

1 ceapă

½ ardei gras verde

½ ardei gras galben

½ ardei gras roşu

1 praf de cuişoare

1 praf de scorţişoară

2 căţei de usturoi,mărunţiţi

250 ml vin roşu

10 roşii cherry

1 frunză dafin

2 linguri pătrunjel

2 linguri suc de roşii



Recente

Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg
Cauți un cadou de nuntă practic Iată 5 electrocasnice premium care vor transforma casa mirilor jpg
Tort cu alune si frisca  Sursa foto shutterstock 1995463784 jpg
Orez arabesc  Sursa foto shutterstock 417836704 jpg
shutterstock 404179420 jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 2179100211 jpg