Raţă la cuptor cu miere şi portocale

1 68900 original jpg jpeg

Desi carnea de raţă este mai grasă decât carnea de pui sau de curcan, preparatele din acest tip de carne au un gust mult mai intens, având de asemenea şi numeroase proprietăţi terapeutice precum: întărirea sistemului imunitar, utilizarea în caz de convalescenţă sau anemie, aport de zinc, fier şi proteine.

Ingrediente (2 porţii)

4 pulpe de raţă

150 de grame de miere,de preferat zaharisită

o portocală tăiată felii

sare

piper

ienibahar

Mod de preparare

Într-o tavă de mărime medie se aşează pulpele de raţă şi cu ajutorul unei linguriţe se ung cu un strat gros de miere. Mierea zaharisită va avea mai multă aderenţă decât cea normală care se scurge mai repede. 



Recente

ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg
portrait santa claus having christmas drink jpg
Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg