Raţă la cuptor cu miere şi portocale

1 68900 original jpg jpeg

Desi carnea de raţă este mai grasă decât carnea de pui sau de curcan, preparatele din acest tip de carne au un gust mult mai intens, având de asemenea şi numeroase proprietăţi terapeutice precum: întărirea sistemului imunitar, utilizarea în caz de convalescenţă sau anemie, aport de zinc, fier şi proteine.

Ingrediente (2 porţii)

4 pulpe de raţă

150 de grame de miere,de preferat zaharisită

o portocală tăiată felii

sare

piper

ienibahar

Mod de preparare

Într-o tavă de mărime medie se aşează pulpele de raţă şi cu ajutorul unei linguriţe se ung cu un strat gros de miere. Mierea zaharisită va avea mai multă aderenţă decât cea normală care se scurge mai repede. 



Recente

Sarmale de post  Sursa foto shutterstock 1922971265 jpg
e1ac91fad47f6e4b8fd68a47a7b4d76926 jpg
clickpentrufemei ro   Cum sa alegi o jacheta de dama care sa combine stilul  i func ionalitatea imag principala jpg
Minitarte cu stafide si nuci  Sursa foto shutterstock 2102404258 jpg
woman with eating disorder trying eat healthy jpg
craciunite 4 jpg
Tocanita cu linte si dovleac  Sursa foto shutterstock 1521090608 jpg
young woman home clothes sitting sofa use spray nose jpg
woman happy winter park jpg
Tarta cu ciocolata  Sursa foto shutterstock 2393286455 jpg
ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg