Reţetă de supă de pui cu tăiţei

1 68225 original jpg jpeg

A venit vremea rece, ceea ce înseamnă că e sezonul supelor. Dacă ai nevoie de un bol de supă după o zi lungă şi rece, alege o supă de pui. Este uşor de preparat şi nu necesită mult timp.

Reţetă de supă de pui cu tăiţei

Îţi place cum sună,dar mai ales ce gust are! Este uşor şi rapid de preparat şi în plus,este deliciosă.

Ai nevoie de:

-2 linguri de unt,nesărat

-1 morcov,feliat

-1 ceapă

-jumătate de ţelină,tăiată cuburi

-piept de pui fiert şi mărunţit (2 bucăţi)

-fidea de ou

-o linguriţă busuioc

-o linguriţă oregano

-o linguriţă de sare

-o linguriţă praf de usturoi

-o linguriţă piper

Mod de preparare

Mai întâi spală toate legumele şi curăţă-le. În acest timp,pui într-o oală la fiert cu o lingură de sare,pieptul de pui. După ce a fiert,scoate carnea,pe care o tai mai mărunt,adaugi morcovul,ţelina,ceapa,tăiate felii şi untul,la foc mediu până încep să fiarbă. După ce au fiert şi legumele în apa de la pui,adaugă carnea de pui,fideaua şi toate celelalte condimente. Amestecă pentru a se combina toate ingredientele. Le mai laşi să fiarbă 10 minute,după care este gata de servit la masă.

Se serveşte caldă,la care poţi adăuga nişte crochete.