Reţetă simplă fără carne: Chifteluţe de varză

O alternativă deosebită a clasicelor chifteluţe cu carne. Merită încercată!
Ingrediente de care ai nevoie:
500 g varză albă
4 ouă
300 g făină
200 g caşcaval
sare
piper
ulei
pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Desfaci primele foi de la varză,pe care le arunci,apoi o tai fideluţă şi o căleşti,10 minute,cu sare şi piper. O dai deoparte.
Razi caşcavalul şi îl amesteci cu ouăle bătute,apoi torni compoziţia peste varză,adaugi pătrunjelul şi amesteci.
Presari făina,omogenizezi bine şi,dacă e cazul,potriveşti de sare şi piper.
Formezi chifteluţe,le treci prin făină şi le prăjeşti în baie de ulei.
Le scoţi pe un şervet absorbant pentru eliminarea surplusului de grăsime.