Reţeta zilei: Ciorbă cu carne şi legume

1 71625 original jpg jpeg

Mulţi nutriţionişti ne recomandă să consumăm cât mai des supe şi ciorbe, deoarece sunt hrănitoare, adică au o valoare nutriţională mare. Aşadar, prepară-ţi şi tu o ciorbă delicioasă cu carne şi legume din belşug!

Ai nevoie de

500 g carne de viţel

1 ţelină

1 morcov

1 ceapă

1 ardei

2 roşii

2 cartofi

1 l borş

50 g fidea

sare

pătrunjel

leuştean

apă

Preparare

Tai carnea cubuleţe şi o opăreşti 2-3 minute,apoi arunci apa. Speli carnea şi o pui din nou la fiert în 3-4 litri de apă. Iei spuma şi o laşi să fiarbă până când furculiţa începe să intre uşor în ea. Adaugi ceapa,ţelina,morcovul tocate şi,după 10 minute,pui ardeiul tăiat,cartofii curăţaţi,tăiaţi cubuleţe şi roşiile descojite şi tocate. Potriveşti de sare. Când legumele s-au înmuiat,torni borşul fierbinte şi fideaua şi mai laşi pe foc 10 minute. Înainte să serveşti,presari pătrunjel şi leuştean tocate.



Recente

mic dejun  foto   Shutterstock jpg
Supa de peste si fructe de mare  Sursa foto shutterstock 1649259706 jpg
shutterstock 1706381020 jpg
Biscuiti cu migdale  Sursa foto shutterstock 397045621 jpg
clickpentrufemei ro (16) jpg
Exercitii pentru mobilitate  Sursa foto shutterstock 2503715157 jpg
shutterstock 2389084967 jpg
Biscuiti cu cafea  Sursa foto shutterstock 123816595 jpg
shutterstock 2003468705 jpg
shutterstock 1150416335 jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
Pilaf de vinete  Sursa foto shutterstock 1533460418 jpg
shutterstock 2322448153 jpg
Greseala in etapa de demacheriere  Sursa foto shutterstock 1670788486 jpg
shutterstock 2505655825 jpg
Fursecuri cu gem de caise  Sursa foto shutterstock 2183724259 jpg
vârste  foto   Shutterstock jpg
gastro final jpg
De cate ori e indicat sa mananci pe zi  Sursa foto shutterstock 2313839567 jpg
shutterstock 2523212311 jpg