Ruladă cu ciuperci

Pentru zilele de iarnă, ruladele sunt o alegere bună. Cea din piept de pui cu ciuperci este apetisantă şi hrănitoare.
Ai nevoie de
1 piept mare de pui
400 g ciuperci
1 morcov
4 căţei de usturoi
1 ceapă
3 linguri ulei
200 g roşii descojite
3-4 linguri ulei
cimbru
sare
piper
Mod de preparare
1. Căleşti în ulei ciupercile tocate,împreună cu ceapa şi morcovul tăiate,când scade sosul pui roşiile descojite şi căţeii de usturoi pisaţi. Ţii până scade zeama şi laşi la răcorit.
2. Tai pieptul,îl condimentezi cu sare şi piper după gust,pui umplutura,rulezi,condimentezi şi presari pe deasupra cimbru.
3. Aşezi rulada în tavă,o acoperi cu o folie de aluminiu şi o ţii la cuptor aproximativ o oră. Dai folia la o parte şi o laşi până când se rumeneşte.