Ruladă cu prune şi aluat cu brânză de vaci

1 65038 original jpg jpeg

Pentru un aluat clasic cu brânză de vaci, aceasta se freacă bine pe marginea vasului cu furculiţa, ca să se omogenizeze, sau se trece prin sită, după care se adaugă grăsimea moale, un praf de sare, se amestecă bine şi apoi se frământă cu făină 5-6 minute.

Dacă aluatul frământat se ţine la căldură,procesul de creştere are loc rapid,de aceea trebuie pregătit imediat cum se observă că începe să-şi mărească volumul. Dacă nu doreşti să-l prepari imediat,acesta se ţine la frigider. Pentru toate aluaturile cu brânză de vaci,iaurt sau smântână care au fost frământate fără praf de crescut sau drojdie,se va proceda la fel. Astfel rulada cu prune şi aluat cu brânză de vaci va fi absolut cuceritoare.

Ruladă cu prune şi aluat cu brânză de vaci 

 Ingrediente

800 g prune

2 pachete zahăr vanilat

50 g amidon

200 g brânză de vaci

150 g zahăr

60 ml lapte

50 ml ulei

1 vârf de cuţit sare

coaja de la o lămâie

300 g făină

1 pachet praf de copt

3 linguri nucă măcinată

30 g miere

50 alune tocate



Recente

pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg
Budinca de fasole verde  Sursa foto shutterstock 1245157390 jpg
roșcată  Shutterstock jpg
Aliment previne imbatranirea prematura  Sursa foto shutterstock 141481627 jpg
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
cadouri de lux craciun jpg
shutterstock 2300611293 jpg
Tendinte in manichiura 2025  Sursa foto shutterstock 2558099953 jpg
shutterstock 2346313049 jpg
Cartofi crocanti  Sursa foto shutterstock 1913264548 jpg
Adolescent stand la birou 2278849883 jpg
okmagazine ro tv smart samsung  jpg
Strudel cu mere  Sursa foto shutterstock 739280095 jpg