Ruladă de miel cu praz

Uimieşte-ţi musafirii de Paşte cu această ruladă deosebită de miel şi praz!
Ai nevoie de
Pentru marinată
2 căţei de usturoi
200 ml vin roşu
1 linguriţă rozmarin
1 linguriţă cimbru
sare
piper
Pentru ruladă
1 pulpă miel dezosată
7-8 felii de şuncă
1 praz
3-4 ouă fierte
2 linguri muştar
Preparare
Zdrobeşti căţeii de usturoi şi-i amesteci cu vinul,rozmarinul tocat,cimbru,sare şi piper,după gust. Tai pulpa de miel pe lung,astfel încât să obţii o bucată întinsă,pe care o aşezi în marinată şi o ţii la frigider peste noapte.
Scoţi carnea,o laşi la scurs şi o ungi pe o parte cu muştar. Aşezi feliile de şuncă,prazul spălat şi curăţat de primele 2 foi şi ouăle fierte descojite. Rulezi strâns,legi cu sfoară,apoi pui rulada într-o tavă împreună cu marinata.
O dai la cuptor aproximativ 1 oră,acoperită cu folie,apoi o îndepărtezi şi laşi rulada să se rumenească şi să se pătrundă.
O serveşti cu sosul rămas în tavă,după ce l-ai strecurat,în prealabil.
Sursă foto:Profimedia