Rulouri cu vinete, perfecte pentru masa de seară
Piaţa abundă în fel şi fel de legume proaspete! Inspiră-te din această reţetă apetisantă cu vinete şi pregăteşte un prânz sau o cină absolut delicioasă.
Ai nevoie de
1 vânătă maresareulei150 g cremă de brânză100 g miez de nucă3 căţei de usturoipătrunjel1 rodie, opţionaltarhon, opţionalSpeli şi tai codiţa vinetei, apoi feliezi, pe lungime. Presari feliile cu sare şi le laşi deoparte 30 de minute. Le storci uşor, le ungi cu ulei şi le frigi pe grătarul încins. Le scoţi pe hârtie absorbantă şi le laşi la răcit înainte de umplure. Separat, cureţi usturoiul şi-l mărunţeşti împreună cu miezul de nucă. Le amesteci cu crema de brânză şi potriveşti de sare. Pe fiecare felie de vânătă aşezi umplutura la unul dintre capete şi rulezi cu grijă. Ornezi cu pătrunjel, tarhon proaspăt şi boabe de rodie.