Salată cu ciuperci
Ai vrea o salată săţioasă şi gustoasă? Una cu ciuperci şi muşchiuleţ de porc poate fi pe placul tău. În 30 de minute, ai gata patru porţii, să împarţi şi cu cei dragi.
Ai nevoie de
500 g muşchiuleţ de porc
1 ceapă
5 căţei usturoi
2 linguri ulei
300 g ciuperci
2 roşii
2-3 fire ceapă verde
sare
piper
seminţe de chimen,opţional
1. Speli,cureţi de pieliţe şi de grăsime carnea de porc. O tai pe fibră,cubuleţe. Rumeneşti bucăţile pe toate părţile,le scoţi într-un castron şi le dai cu sare şi piper. Căleşti ceapa şi usturoiul zdrobit. Adaugi ciupercile şi laşi totul la foc mic până scade zeama pe care o lasă. La final,le laşi puţin la răcit.
2. Într-un bol,amesteci cubuleţele de carne,ciupercile,ceapa verde mărunţită şi roşiile feliate. Poţi presăra peste salată,dacă doreşti,şi seminţe de chimen.