„Scoici“ cu brânză şi ciuperci
Prepară o reţetă foarte gustoasă de paste, denumite scoici cu brânză şi ciuperci! Se prepară destul de simplu şi într-o oră masa este gata!
Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru 4 porţii:
500 g paste tip scoici
500 g ciuperci
200 g caşcaval
pătrunjel
piper
sare
2 cepe
4-5 căţei usturoi
200 g bulion
ulei
Cum se prepară „Scoici“ cu brânză şi ciuperci
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Speli ciupercile bine şi apoi le tai mărunt. Dai caşcavalul prin răzătoarea mare şi tai fin pătrunjelul.
Zdrobeşti usturoiul,toci ceapa şi le căleşti în puţin ulei încins,torni bulionul şi ţii să fiarbă sosul,apoi potriveşti de sare şi piper,dacă vrei mai poţi turna în el din apa în care au fiert pastele.
Separat sotezi ciupercile şi le amesteci cu caşcavalul răzuit şi pui din această compoziţie în fiecare „scoică“. Aşezi pastele într-o tavă de cuptor şi torni sosul. Presari pătrunjel tăiat fin şi dai aceste „Scoici“ cu brânză şi ciuperci la cuptor cam 20 de minute.