Supă-cremă de cartofi

1 61018 original jpg jpeg

Ai nevoie de: / 3 cartofi / 350 g ciuperci/ 1 l supă de legume/ 3 linguri ulei de măsline/ 1 ceapă tocată / ½ linguriţă pudră de ardei iute / 4 felii bacon / pătrunjel tocat/ 4 chifle

Cum se prepară

Încingi 1 lingură de ulei şi căleşti ceapa 1-2 minute. Adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi supa şi laşi să fiarbă până când furculiţa intră cu uşurinţă în ei.

Separat,căleşti ciupercile cu restul uleiului,boiaua de ardei şi,când s-au rumenit,adaugi baconul tăiat feliuţe. Pui supa în blender şi o pasezi. Scobeşti chiflele şi torni în ele supa. Deasupra aşezi ciuperci şi presari pătrunjel tocat.

4 porţii

Preparare 50’

Dificultate medie



Recente

Procesul creativ de la idee la un parfum unic jpg
Tradiții și tendințe în aranjamentele de flori pentru Ziua Îndrăgostiților jpg
Cannelloni umpluti  Sursa foto shutterstock 590881370 jpg
Cremsnit cu frisca  Sursa foto shutterstock 1063592393 jpg
shutterstock 635432609 jpg
ustensile bucătărie  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2470101607 jpg
Paste cu pui si ciuperci  Sursa foto shutterstock 2228548909 jpg
Infuzie slabit  Sursa foto shutterstock 2503383545 jpg
Iisus  foto   Shutterstock jpg
megahn si harry jpg
shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg