Supă de măcriş cu smântână

Dacă eşti adepta ciorbelor şi supelor, trebuie să încerci şi această reţetă pe care ţi-o prezentăm astăzi. Este o reţetă clasică din bucătăria ucraineană şi este uşor de preparat. Bucură-te acum de o supă de măcriş cu smântână.
Supă de măcriş – Ingrediente (6-8 porţii)
3 l apă
450 – 700 g piept de pui (condimentat)
2-3 linguriţe sare
1 frunză de dafin
5 cartofi,tăiaţi cubuleţe
2-3 linguri ulei
1 ceapă,tocată fin
2 morcovi,daţi prin răzătoare
2 linguri ketchup sau pastă de tomate
1 lingură smântână
2 linguri mărar,tocat
2 linguri pătrunjel,tocat
2 ouă fierte,date prin răzătoare
½ linguriţă amestec de condimente,opţional
3 căni de măcriş (aproximativ 450 g)
smântână sau maioneză,pentru servire,opţional