Supă de pui cu fasole şi spanac
Atunci când vrei să prepari o supă după o reţetă simplă, dar care să fie totodată un preparat sănătos şi fără gluten, încearcă varianta pe care ţi-o prezentăm azi. Această supă de pui cu fasole şi spanac conţine foarte multe legume, este condimentată cu oregano, paprika şi busuioc.
În plus,este perfectă pentru masa de prânz şi vei descoperi că supa menţine senzaţia de saţietate mai mult timp. Trebuie să o încerci!
Supă de pui cu fasole şi spanac – Ingrediente (10 porţii)
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă mică,tocată
1 ardei gras verde,tocat
450 g piept de pui
½ linguriţă oregano uscat
½ linguriţă busuioc uscat
½ linguriţă paprika
1 morcov mare,curăţat şi tăiat cubuleţe
5 roşii potrivite,tocate
1 conservă (425 g) de fasole roşie boabe,scursă
100 g spanac crud
4 căţei de usturoi,tocaţi
1 litru supă de pui (citeşte reţeta completă aici)
500 ml apă
½ linguriţă oregano uscat
½ linguriţă busuioc uscat
sare,după gust