Supă de pui cu fasole şi spanac

1 70443 original jpg jpeg

Atunci când vrei să prepari o supă după o reţetă simplă, dar care să fie totodată un preparat sănătos şi fără gluten, încearcă varianta pe care ţi-o prezentăm azi. Această supă de pui cu fasole şi spanac conţine foarte multe legume, este condimentată cu oregano, paprika şi busuioc.

În plus,este perfectă pentru masa de prânz şi vei descoperi că supa menţine senzaţia de saţietate mai mult timp. Trebuie să o încerci!

Supă de pui cu fasole şi spanac – Ingrediente (10 porţii)

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă mică,tocată

1 ardei gras verde,tocat

450 g piept de pui

½ linguriţă oregano uscat

½ linguriţă busuioc uscat

½ linguriţă paprika

1 morcov mare,curăţat şi tăiat cubuleţe

5 roşii potrivite,tocate

1 conservă (425 g) de fasole roşie boabe,scursă

100 g spanac crud

4 căţei de usturoi,tocaţi

1 litru supă de pui (citeşte reţeta completă aici)

500 ml apă

½ linguriţă oregano uscat

½ linguriţă busuioc uscat

sare,după gust