Supă italiană de primăvară cu perişoare de pui
![1 81085 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-3/3559d5fe-aa4e-4bf3-89b5-a96cbdc04204/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D584%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Încearcă tradiţionala supă italiană minestrone de primăvară, cu perişoare de pui!
De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană minestrone de primăvară
150-200 g carne tocată de pui
1/2 cană (110 g) pesmet
6 linguri parmezan ras, şi ceva în plus pentru ornat
4 căţei de usturoi, 2 tocaţi, 2 tăiaţi felii
2 linguri ceapă verde tocată
1 ou mare, bătut
sare
piper măcinat
2 linguri ulei
1 fir de praz, tăiat felii
5 căni (1,2 litri) supă de pui
3/4 cană (150 g) paste de dimensiuni mici
1 cană (220 g) morcovi curăţaţi şi tăiaţi rondele
220 g spanac
busuioc verde tocat
Află cum să prepari supa italiană minestrone de primăvară pe clickpoftabuna.ro.
Sursa foto: stylecraze.com