Supă italiană de primăvară cu perişoare de pui

1 81085 original jpg jpeg

Încearcă tradiţionala supă italiană minestrone de primăvară, cu perişoare de pui!

De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană minestrone de primăvară

150-200 g carne tocată de pui

1/2 cană (110 g) pesmet

6 linguri parmezan ras, şi ceva în plus pentru ornat

4 căţei de usturoi, 2 tocaţi, 2 tăiaţi felii

2 linguri ceapă verde tocată

1 ou mare, bătut

sare

piper măcinat

2 linguri ulei

1 fir de praz, tăiat felii

5 căni (1,2 litri) supă de pui

3/4 cană (150 g) paste de dimensiuni mici

1 cană (220 g) morcovi curăţaţi şi tăiaţi rondele

220 g spanac

busuioc verde tocat

Află cum să prepari supa italiană minestrone de primăvară pe clickpoftabuna.ro.

Sursa foto: stylecraze.com