Tocăniţă de ciuperci
Dacă îţi plac ciupercile, încearcă o tocăniţă delicioasă, după o reţetă simplă şi rapidă! Ai nevoie de doar câteva ingrediente, puţină îndemânare şi masa e gata! Poftă bună!
Ai nevoie de
2-3 linguri ulei1 ceapă tocată5-6 căţei usturoi mărunţit750 g ciuperci100 ml vin albsare, după gustpiper, după gust100 g roşii uscatepătrunjelcimbru
Mod de preparare
Căleşti ceapa împreună cu usturoiul. Pui ciupercile spălate şi feliate pe lung. Le laşi până scade zeama, apoi torni vinul. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Laşi să fiarbă 15-20 de minute, la foc potrivit, apoi adaugi roşiile. Laşi 10 minute să se combine aromele şi opreşti focul. Serveşti tocăniţa presărată cu pătrunjel şi cimbru mărunţite, după gust.