Tort aperitiv , o reţetă atipică

1 76544 original jpg jpeg

Cine spune că tortul poate fi doar dulce şi servit la desert? Noi îţi dăm cea mai bună reţetă de tort aperitiv!

Ai nevoie de

Pentru blat

500 g crutoane

100 g şuncă de Praga

100 g telemea de capră

1 lingură de pătrunjel

Pentru decor

200 g brânză feta

150 g brânză proaspătă de vaci

2-3 linguri ulei de măsline

boia de ardei iute

pătrunjel

Cum se prepară

Mărunţeşti crutoanele în blender, adaugi şunca făcută făşii şi brânza cubuleţe. Mixezi până când se omogenizează, apoi presari pătrunjelul şi pui blatul într-o formă de tort tapetată. Îl presezi uşor şi-l dai la rece peste noapte.Pasezi brânza de vaci, bine scursă, cu brânza feta rasă şi uleiul de măsline. Scoţi blatul din tavă şi îmbraci tortul în crema de brânză, inclusiv pe ma