Tort aperitiv , o reţetă atipică
![1 76544 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-e/e6c8dfb2-d4a5-4c72-b618-8cdda1464e9b/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D584%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Cine spune că tortul poate fi doar dulce şi servit la desert? Noi îţi dăm cea mai bună reţetă de tort aperitiv!
Ai nevoie de
Pentru blat
500 g crutoane
100 g şuncă de Praga
100 g telemea de capră
1 lingură de pătrunjel
Pentru decor
200 g brânză feta
150 g brânză proaspătă de vaci
2-3 linguri ulei de măsline
boia de ardei iute
pătrunjel
Cum se prepară
Mărunţeşti crutoanele în blender, adaugi şunca făcută făşii şi brânza cubuleţe. Mixezi până când se omogenizează, apoi presari pătrunjelul şi pui blatul într-o formă de tort tapetată. Îl presezi uşor şi-l dai la rece peste noapte.Pasezi brânza de vaci, bine scursă, cu brânza feta rasă şi uleiul de măsline. Scoţi blatul din tavă şi îmbraci tortul în crema de brânză, inclusiv pe ma