Tort cu fructe de pădure - Cea mai simplă reţetă, gata imediat
Profită de savoarea fructelor de pădure şi prepară un tort pe care îl va îndrăgi întreaga familie! Iată cum să prepari un tort cu fructe de pădure în cel mai simplu mod!
Pentru acest tort cu fructe de pădure AI NEVOIE DE
Pentru blat
6 ouă
6 linguri zahăr
6 linguri făină
½ cană ulei
1 plic praf de copt
Tort cu fructe de pădure - Ce ai nevoie pentru cremă:
350 ml frişcă lichidă
300 g iaurt
5 linguri zahăr pudră
1 plic zahăr vanilat
2 plicuri întăritor de frişcă
Pentru jeleu:
1 plic tort-gelee roşu
1 cană apă
40 g zahăr
Tort cu fructe de pădure - Ce ai nevoie pentru decor:
150 g fructe de pădure
Preparare
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Mixezi gălbenuşurile cu zahărul,apoi adaugi treptat uleiul,ca la maioneză. Încorporezi făina,praful de copt şi albuşurile bătute spumă. Torni totul într-o tavă tapetată şi dai la cuptor până se rumeneşte. Până se răceşte blatul,pregăteşti crema. Mixezi frişca lichidă. Separat,amesteci iaurtul cu zahărul pudră şi cu cel vanilat şi le încorporezi,treptat,în frişcă. Adaugi întăritorul de frişcă. Întinzi crema peste blat,apoi dai la rece 30 de minute. Pentru jeleu,amesteci plicul de tort-gelee cu zahărul,adaugi treptat apa şi fierbi la foc mic. Torni jeleul peste tort şi pui deasupra fructe de pădure.
Foto:Profimedia