Tort de dovleac cu cremă de brânză şi ganache de ciocolată

Dovleacul a devenit un fel de obsesie pentru mine în perioada asta. Dovleacul şi toate bunătăţile preparate din el…Aşa că am mai pregătit ceva bun pentru voi: tort de dovleac cu cremă de brânză şi ganache de ciocolată.
Tort de dovleac cu cremă de brânză şi ganache de ciocolată – Ingrediente
1 1/2 cană zahăr
1 cană unt moale
3 ouă,la temperatura camerei
1 linguriţă esenţă de vanilie
2 căni făină
1 linguriţă bicarbonat de sodiu
2 linguriţe praf de copt
1/4 linguriţă sare
1 lingură condimente pentru dovleac
1 1/2 cană piure de dovleac
Pentru crema de brânză
1/2 cană unt moale
120 g cremă de brânză moale
1/2 linguriţă esenţă de vanilie
1 cană zahăr
Pentru ganache de ciocolată
1 cană smântână
300 g ciocolată amăruie