Te-ai gândit vreodată că ai un copil special? Ce sunt „copiii de cristal”?

Copilul tău e mai sensibil, mai creativ și mai spiritual decât cei de vârta lui? Are probleme cu somnul și știe lucruri pe care n-ar trebui să le știe? E posibil să fie un „copil de cristal”!

image

„Copiii de cristal” sunt născuți între 1990 și 2020, sunt niște suflete evoluate, care s-au încarnat de multe ori până acum și sunt succesorii „copiilor indigo”, adică cei născuți între 1970 și 1980.

Acești „copii de cristal” sunt prezenți în viața noastră pentru a ne ajuta să ne adaptăm la noul stil de viață, pe măsură ce se maturizează începem să vedem efectele bune pe care le au ei asupra lumii. Cum se pot identifica? În funcția de aura lor, dar mai sunt și alte semne care pot demonstra că sunt niște „copii de crital”.

Au o privire pătrunzătoare, care vede până în suflatul tău

Au niște ochi  cu care văd parcă… totul. privirea lor e intimidantă adesea și ai impresia că pot vedea până în adâncurile sufletului tău.

Au o inteligență aparte

Sunt plini de iubire, înțelegere și înțelepciune și pot fi catacterizați ca acești hippy din zilele noastre. Au o energie calmă, feminină, sunt tactili și foarte generoși cu afecțiunea. Îți spun adesea că ți-au dus dorul când nu sunteți împreună și judecă bine personalitatea fiecăruia.

Știu lucruri pe care n-ar trebui să le știe

Ai primit întrebări ciudate de la copil tău, când era mic? Ei bine, aceste suflete vechi știu multe lucruri și au curiozități aparte. Mai mult, parcă prevestesc viitorul chiar șia tunci când e vorba despre lucrui mărunte din viața de zi cu zi.

Au adesea probleme cu somnul

Născuți cu abilitatea de-a simți totul în jurul lor, au o compasiune desosebită, care, din păacate, nu-I lasă să doamnă noapte așa profund precum ar trebui. Și, tocmai pentru că simt multe lucruri, această empatie crescută a lor îi copleșește adesea.

Sunt foarte creativi

Adoră să lucreze cu mâinile, sunt pricepuți la a construi și meșteri tot felul de lucruri. Nu te mira dacă vor să gătească cu tine sau dacă cel mic e bun la muzică și cântat. Asemenea abilități li se potrivesc mănușă.

foto - Shutterstock