Angelina Jolie, acuzată că a sabotat relația copiilor ei cu tatăl lor, Brad Pitt

Pozează în mama eroină, însă actrița cu șase copii nu e lipsită de păcat. Cel puțin asta susține fostul bodyguard al cuplului Jolie-Pitt, care consideră că Angelina a otrăvit relația copiilor ei cu tatăl lor.

image

DailyMail.com a publicat un material exploziv, din care aflăm că se întețește coflictul dintre celebrii părinți Angelina Jolie și Brad Pitt. Actrița e acuzată că încearcă să-și îndepărteze copiii de tatăl lor, iar asta durează încă de când s-au despărțit cei doi actori. Asemenea acuzație a putut fi auzită în Curtea de Justiție din LA, unde se continuă lupta pe custodia minorilor Jolie-Pitt și pe o parte din averea lor colosală.

Un fost bodyguard de-ai fostului cuplu de la Hollywood a declarat, sub jurământ, că Angelina încerca să-I spele pe creier pe cei mici atunci când se aflau în custodia ei. Ce înseamnă asta mai exact?

În timpul procesului, avocatul lui Brad a depus niște documente, în care stă scris negru pe alb că Jolie „i-a încurajat pe copii să evite să petreacă timpul cu Pitt, în timpul vizitelor de custodie la care are dreptul celebra mamă”. Mai mult, în declarația oficială, depusă la tribunal, se susține că Jolie este o „ipocrită” atunci când vine vorba despre tratamentul pe care-l aplică angajaților ei, dar și copiilor pe care îi are cu Brad Pitt.

image

Cei doi actori s-au despărțit în 2016 și de-atunci continuă războiul reciproc. Foștii soți au reușit să ajungă la o înțelegere în anumite privințe, însă nu au finalizat custodia copiilor care mai sunt minori.

Mai mult, Angie și Brad mai au de împărțit o proprietate imensă în Sudul Franței, achiziționată împreună, în timpul relației lor îndelungate. Păcat că nu reușesc avocații lor să ajungă la concluzii reciproc avantajoase și să nu mai „transpire” prin presă cuvinte grele pe care foștii soți și le spun în toiul despărțirii lor care nu s-a încheiat nici măcar după 8 ani!

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg