Angelina Jolie, acuzată că a sabotat relația copiilor ei cu tatăl lor, Brad Pitt

Pozează în mama eroină, însă actrița cu șase copii nu e lipsită de păcat. Cel puțin asta susține fostul bodyguard al cuplului Jolie-Pitt, care consideră că Angelina a otrăvit relația copiilor ei cu tatăl lor.

image

DailyMail.com a publicat un material exploziv, din care aflăm că se întețește coflictul dintre celebrii părinți Angelina Jolie și Brad Pitt. Actrița e acuzată că încearcă să-și îndepărteze copiii de tatăl lor, iar asta durează încă de când s-au despărțit cei doi actori. Asemenea acuzație a putut fi auzită în Curtea de Justiție din LA, unde se continuă lupta pe custodia minorilor Jolie-Pitt și pe o parte din averea lor colosală.

Un fost bodyguard de-ai fostului cuplu de la Hollywood a declarat, sub jurământ, că Angelina încerca să-I spele pe creier pe cei mici atunci când se aflau în custodia ei. Ce înseamnă asta mai exact?

În timpul procesului, avocatul lui Brad a depus niște documente, în care stă scris negru pe alb că Jolie „i-a încurajat pe copii să evite să petreacă timpul cu Pitt, în timpul vizitelor de custodie la care are dreptul celebra mamă”. Mai mult, în declarația oficială, depusă la tribunal, se susține că Jolie este o „ipocrită” atunci când vine vorba despre tratamentul pe care-l aplică angajaților ei, dar și copiilor pe care îi are cu Brad Pitt.

image

Cei doi actori s-au despărțit în 2016 și de-atunci continuă războiul reciproc. Foștii soți au reușit să ajungă la o înțelegere în anumite privințe, însă nu au finalizat custodia copiilor care mai sunt minori.

Mai mult, Angie și Brad mai au de împărțit o proprietate imensă în Sudul Franței, achiziționată împreună, în timpul relației lor îndelungate. Păcat că nu reușesc avocații lor să ajungă la concluzii reciproc avantajoase și să nu mai „transpire” prin presă cuvinte grele pe care foștii soți și le spun în toiul despărțirii lor care nu s-a încheiat nici măcar după 8 ani!

foto - ShutterstockRecente

sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg